kihveli.com

Shovelrally Finland

kihveli.com

Kihveli Bands / Valtatie

Valtatie on juurevaa iskelmämusiikkia soittava yhtye. Yhtyeen perusti vuonna 2013 neljä rockjätkää, jotka eivät vierasta myöskään kevyempää musiikkia. Valtatien musiikki on kitaravetoista tavaraa aina haikeasta tangosta menevään rock’n’rolliin, ja vaikutteita otetaan monista musiikkityyleistä ympäri maan.

Laulujen tekstit ovat suomeksi ja ne ovat välillä kuin suoraan surullisten tarinoiden jukeboxista, vaikka yleensä kaipuun ja synkkyyden takaa löytyy ainakin pieni valon pilkahdus. Yhtälailla mennään kuitenkin duurissa ja lauletaan kuinka uusi rakkaus tai vaikkapa kossupullo voikaan piristää.

 

Valtatie kotisivut

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.